03 березня 2014

Ми запрошуєм гостей - в нас сьогодні ювілей!

Деякі дорослі вважають, що головне свято – це Новий Рік. Але всі діти впевнені, що головне свято – це День народження. І саме в цьому переконані всі читачі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки, які завітали другого березня на 90-річний ювілей бібліотеки.

Свято тривало протягом дня в декілька етапів. А розпочалося все з відео-привітань для бібліотеки від учнів різних шкіл нашого міста, переглянути які можна було на першому поверсі в холі бібліотеки.






Об 11:00 годині відбулася святкова шоу-програма «Бібліотека збирає друзів», де діти та батьки здійснили мандрівку в часі, відправившись у 1934 рік на 10-річний ювілей нашої бібліотеки. Саме там на урочистій святковій піонерській лінійці, присвяченій святкуванню ювілею, звучали пісні та звуки горну. Розповідалися цікавинки з життя бібліотеки - про найулюбленіші журнали та книги того часу. Не обійшлося і без частування святковим пирогом.



Продовжилося свято ретро-дискотекою, де діти із задоволенням танцювали вальс дружби, коломийку, кадриль, лавату, леньку-єньку, водили хороводи та співали пісні і все це під живу музику акордеону.

Бажаючих поринути у відео мандрівку в часі чекали в ретро-відеосалоні нашого медіа-центру, де транслювали мультфільми та фільми минулого століття.

Але і це, ще не все - естафета святкування ювілею триває, тож, далі буде…

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік