пʼятницю, 14 березня 2014 р.

«Немає кращої землі, ніж та що зветься рідним краєм!»

Святкувати дні народження у великій та веселій компанії дуже приємно. А коли це ювілей краю, в якому ти народився і живеш, вдвічі приємніше. І сьогодні до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали вихованці дитячого садочку №5, учні школи №13 та Дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки №4 для того, щоб відзначити 70-річчя створення Херсонської області. Всі присутні мали змогу, скориставшись "часовим порталом", здійснити віртуальну подорож історичними сторінками нашого славного краю від народження до сьогодення.






І оскільки історія нашого краю давніша, ніж нашої області, то і перша зупинка була «Херсонщина історична». До гостей завітали Імператриця Катерина ІІ і князь Григорій Потьомкін, які розповіли про заснування нашого міста. А танок маленьких моряків переніс всіх присутніх на морське узбережжя.




Також діти дізналися про появу першої дитячої бібліотеки у місті.
На зупинці «Херсонщина спортивна» вихованці ДЮКФП продемонстрували вправи з гімнастики, ушу, контактного карате. Малюки із захопленням спостерігали за рухами майбутніх чемпіонів.
Наступною зупинкою була «Херсонщина дошкільна», мабуть, найрідніша для самих маленьких гостей з дитячого садочка. Вони привітали нашу область з 70-річчям і подарували їй чарівні вірші, запальний танок і райдужну квітку побажань.
А насамкінець всіх звичайно ж чекали гостинці!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік