01 вересня 2014

Україна – єдина країна!

Саме з цих слів сьогодні розпочався перший урок у кожній школі України. 1 вересня - особливий день для усіх – для учнів, для їх батьків, бабусь та дідусів, адже він дає старт творчим злетам і досягненням дітей, а головне – він дає той заряд емоцій, який вони використовують протягом усього навчального року.

По-особливому урочисто пройшов перший урок для учнів 6-В класу гімназії №20, на який вони завітали до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Працівники читальної зали підготували для дітей насичену розважальну програму, яка включала в себе ігри патріотів «З Україною в серці», творчі конкурси, вікторини, рухливі ігри та багато іншого. Справжнім подарунком та несподіванкою для учнів, які прибули з окупованих територій, стали безкоштовні читацькі квитки, які їм подарувала бібліотека.




Діти пригадали національну символіку, заспівали Гімн України, занурились в «історичну мозаїку», стали учасниками «караоке по-українськи», а ще змагалися у рухливих іграх за що і отримували бали.



Команда переможців здобула в якості нагороди море аплодисментів та гарну книгу із серії "Життя видатних дітей".


А на завершення усі учасники заходу написали побажання для України, які помістили у патріотичну скриньку.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік