четвер, 9 жовтня 2014 р.

Перше знайомство з бібліотекою

Книга приходить до кожного з нас у дитинстві. І тому дуже важлива перша зустріч дитини з книгою, з бібліотекою. Сьогодні на зустріч з книгою та бібліотекою (ХОБД ім. Дніпрової Чайки) завітали учні 1-Б класу загальноосвітньої школи №30.

Бібліотекарі відділу обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів провели для дітей бібліотечний медіаурок «Бібліотека – дім твоїх друзів».




Цей урок складався з двох частин. Перша – екскурсія бібліотекою. Друга – розважально-пізнавальний захід, під час якого за допомогою «чарівної квітки-бажань» діти відкрили найголовніші таємниці бібліотеки. Вони познайомилися з поняттями «бібліотека», «бібліотекар», «читач», правилами поведінки в бібліотеці, спілкування з книгою та гігієною читання.




Насамкінець діти отримали домашнє завдання: «Розкажіть про сьогоднішню пригоду батькам та проведіть їм віртуальну екскурсію бібліотекою. Для цього скористайтесь сайтом - library.ks.ua».

А ми подарували їм на згадку квітку, на якій зазначено, що цікавого є у нашій бібліотеці, вказано веб-адресу сайту та безпосередньо саме домашнє завдання.
  

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік