15 грудня 2014

Південна краса України

Херсонщина – мій рідний край,
Гостинний, щедрий та привітний,
Якщо приїдете, потрапите у рай,
Бо він життям і добротою квітне.

З давніх-давен Херсонщина була найзагадковішим і водночас найчарівнішим краєм, який в усі часи приваблював своєю зеленою красою.

12 грудня 2014 року до Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки завітали третьокласники школи № 7 та № 16, щоб взяти участь у краєзнавчій грі «Зелене диво Херсонщини».





Маршрути Таврією команди прокладали самостійно. Обравши район Херсонщини, яким будуть подорожувати, учні виконували різноманітні цікаві завдання.




Діти залюбки відвідали «Пелюстковий бал», під час якого впізнавали рослину за листочком чи пелюсткою; швидко розгадали симпатичні загадки про дерева, квіти, овочі та ягоди; разом пройшлися «Унікальними маршрутами Таврії» та дізналися, яка рослина є провідною для того чи іншого району; побували на «Відеогрядці», послухали пісні про різноманітні рослини і квіти; пригадали рослини-символи та традиційні народні свята, пов'язані із ними. Особливо сподобалася дітям зупинка «Цікаве зернятко», коли вони на дотик у маленьких мішечках відгадували зерна та насіння різних сільськогосподарських культур.



А на згадку команди отримали дипломи переможця та учасника гри.

Інтернет-центр запрошує усіх бажаючих школярів міста приїхати до бібліотеки та також взяти участь у цікавій і пізнавальній грі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік