17 грудня 2015

"З нетерпінням я чекаю славне свято Миколая"

Наближається чудове свято – день Святого Миколая.

Щороку, у ніч з 18 на 19 грудня малеча прислухається, щоб почути срібні дзвіночки на санчатах, якими їде до них Святий Миколай, з нетерпінням чекає зустрічі з казкою, а вранці під подушкою шукає подарунки.

Традиція ця дуже давня… Тому Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки потурбувалася про, те щоб це свято пройшло радісно і незабутньо для херсонських дітей.




Відділ обслуговування дошкільників та учнів 1-4 класів, починаючи з 17 грудня,  запрошує своїх маленьких читачів завітати на театралізоване свято «З нетерпінням я чекаю славне свято Миколая». І сьогодні нашу бібліотеку відвідали перші гості - учні перших класів ЗНЗ №45.




На свято також прибув довгоочікуваний гість – сам Миколай Чудотворець, який допоміг малечі поринути в чарівний світ легенд, розповів про країну добра та гарних вчинків. Приємна і тепла зустріч наповнила серце кожної дитини вірою і радістю, надихнула на добрі справи, налаштувала на святковий настрій. Ну і, звичайно, яке ж свято без подарунків? Усім слухняним діточкам Миколай подарував смаколики.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік