понеділок, 28 березня 2016 р.

Коти бувають різні, навіть «у мішку»

Протягом місяця у молодшому відділі активно працював «Котячо-дитячий балаганчик», у якому проходили майстер-класи, конкурси, вікторини та інші муркотливі розваги. Також діти читали книги з виставки-сюрпризу «Кіт у мішку», переказували і збирали фішки для участі у лотереї.


27 березня разом із відділом естетичного виховання відбулося свято «Котовасія в бібліотеці». Одним із запрошених казкових персонажів був відомий Кіт Учений. Оскільки він багато знає, багато читає, то кому ж, як не йому, підвести підсумкову лотерею та заключну розвагу у балаганчику.

Кіт завітав з чарівним мішечком та купою сюрпризів. Оскільки лотерея була безпрограшною, то кожен учасник отримав подарунок, а найактивніші читачі навіть декілька. Так, Чигирина Софія та Коча Станіслав стали кращими дослідниками «Котячого книгобуму». А ще кожна дитина була нагороджена дипломом за участь.



На присутніх чекав сюрприз від гостя – «Мульт-колаж». Переглядаючи фрагменти мультфільмів, вони мали впізнати книжки про котів, за мотивами яких було їх знято та вийти з ними на сцену. Перед початком гри всі діти отримали різні книги, серед яких, звісно, були і ті, що слугували відповідями до мульт-колажу. В результаті вийшов справжній Парад книжкових котів.



Робота «Котячо-дитячого балаганчику», на жаль, завершилися, та не варто засмучуватися. Адже бібліотека – це завжди цікаві зустрічі, веселі розваги та неймовірні пригоди.

А наостанок хочеться подякувати за креативну ідею формату свята нашим колегам з ЦБ Ізмаїльської МЦБС для дітей.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік