22 серпня 2016

Панорама української Незалежності

22 серпня відбулася презентація виставки-панорами «З Україною в серці», яка експонується у читальній залі Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.

Діти познайомилися із трьома розділами виставки та книжками, які відповідають окремій темі. Рубрика «Свято Незалежності» розповідає про героїчний шлях українського народу  до здобуття самостійності. Книги із розділу «Світ відкриває Україну» інформують про людей, пам’ятки культури і духовності, народні звичаї та традиції, які гідно презентують нашу державу в спільноті інших країн та націй. А видання, які відносяться до рубрики «Майбутнє України», повістують про символи українства, про природні багатства нашого краю, допомагають краще пізнати та збагатити свою українську мову кожному молодому українцеві.




Виставку доповнює українська атрибутика. Усі зацікавлені читачі можуть поглянути на народні обереги, петриківський розпис, плетіння, ліпку, національні символи та багато іншого.


Запрошуємо всіх бажаючих завітати до читальної зали книгозбірні та долучитися до перегляду представлених на виставці видань та експонатів.

Чернієнко Юлія Миколаївна,

головний бібліотекар 
відділу обслуговування читачів-учнів 5-9 класів

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік