14 лютого 2017

Захоплююче заняття театру-студіі «Чеширський кіт»


Ви коли-небудь пробували за 1 хвилину показати, намалювати або пояснити фразу великій компанії? Якщо ні, то у вас ще все попереду. Такою захоплюючою грою й займалися на черговому клубному засіданні учасники театру-студії «Чеширський кіт» у відділі естетичного виховання .

Діти за допомого керівника та новенької настільної гри в асоціації «Воображарій» вчилися розвивати уяву, фантазію, творчі здібності та акторську майстерність.



"Воображарій» - цікава захоплююча гра на загадування і розгадування слів для веселої і дружньої компанії. За круглим столом у дітей відпочити не було часу, потрібно було дуже швидко реагувати на малюнки, пантоміму та уважно слухати розповіді учасників. Пояснити, що таке рояль, зобразити жар-птицю, намалювати машину часу. Для деяких учасників театральної студії це було простіше простого, а деякі навчилися за 1 хвилину чітко висловлювати свої думки.



У відділі естетичного виховання крім цікавої та корисної літератури є безліч настільних ігор для різного віку. Чекаємо вас разом з друзями! Будьте креативні, винахідливі і товариські!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік