13 лютого 2017

Майстерня креативних подарунків

Напередодні доброго світлого свята – Дня всіх закоханих, що не так давно але впевнено увійшло у наше життя і стало, здається, одним з найулюбленіших свят, більшість з нас замислюється над тим, що ж подарувати найдорожчій людині. Яку ж купити валентинку, щоб здивувати, вразити? А може краще зробити її своїми руками?

У секторі періодичних видань Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відкрилась майстерня креативних подарунків. Маленькі «пізнайки», що зібрались на заняття клубу тепер знають, хто такий Святий Валентин, чому так називається це романтичне свято і, чому в цей день дарують дорогим людям листівки у вигляді серця.


Бібліотекарі не тільки підібрали журнали, де є інформація про День Святого Валентина та поради щодо виготовлення особливих подарунків, а й провели майстер-клас.


Хлопчики і дівчатка розповіли, кому подарують таку красу, а дехто вже зразу й подарував. Мами та бабусі просто в захваті!


А щоб свято запам’яталося ще більше, бібліотекарі запропонували захоплюючу гру «Літературні пари». Маленькі читачі безпомилково називали героїв книг та мультфільмів. Молодці!



І насамкінець дитяча пісенька про свято всіх закоханих. А діти виявили бажання потанцювати. 


Вийшло справжнє свято – веселе, радісне, емоційне і незабутнє!

І навіть сектор періодики отримав валентинку!


Зі святом вас, дорогі наші користувачі! Бажаємо, щоб любов ніколи не покидала вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік