14 лютого 2017

День Святого Валентина

14 лютого - день, коли планета осяяна найкращими, найщирішими та найніжнішими почуттями. Любов - багатогранна та фантастична коштовність. Любов та дружба - це та сила, яка рухає життя, яка дає наснагу, радість, щастя і дорослим, і дітям. Тож, саме сьогодні, у день Св. Валентина, Херсонська обласна бібліотека для дітей імені Дніпрової Чайки була наповнена неймовірною кількістю щирих посмішок та палких сердець. Хлопці та дівчата, що завітали у гості до книгозбірні, потрапили у справжню святкову пригоду з нелегкими випробуваннями, з перевіркою дружби, з дзвінким сміхом та щирою гордістю за деякі вчинки простих людей.





Маленькі гості допомагали бібліотекарям спростувати деякі погані фразі, що часто лунають у нашому світі від сил зла. Може, це й звучить дещо казково, але боротися за добро завжди потрібно, і наша активна малеча з блиском впоралась з усіма завданнями. 






Усім, хто до сьогоднішнього дня не вірив у справжню дружбу, щирі почуття, силу краси та силу команди, гості дитячої бібліотеки довели: у світі є сила, що здатна перетворити темряву на світло, печаль на радість, зло на добро. І ім’я цієї сили – Кохання.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік