06 квітня 2014

Happy 90th Birthday, Dear Library


Сьогодні 6 квітня в Херсонській обласній бібліотеці для дітей відбувся святковий захід «Happy 90th Birthday, Dear Library», який зібрав учасників Англійського клубу, активних читачів бібліотеки та їх батьків.


На всіх присутніх чекала весела та «незвичайна» програма, адже гостем на цьому святі був усіма улюблений кіт Том (Talking Tom).


Рухливі ігри, конкурси, відеопривітання Волонтерів Корпусу Миру США - Дебори Гарофало, Мері Бет Феєр та Стівена МакКаферті.


Діти привітали бібліотеку та склали привітання англійською невипадково, адже гостями свята є активні відвідувачі інформаційного центру «Вікно в Америку для майбутніх лідерів».
Святковий настрій допомогли створити також запрошені колективи, які подарували нам танець та пісню.


А яке ж свято без солодких сюрпризів? Кожний присутній отримав ласий шматочок святкового пирога. Завершенням заходу було дитяче караоке, де кожний з мікрофоном у руці мав змогу відчути себе справжньою зіркою!

2 коментарі:

  1. Кожнен захід присвячений Дню народження бібліотеці - справжне свято для читачів! Чекаємо на Вас 4 травня об 11.00 в урочистій залі!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. У зв`язку з тим, що 4 квітня - вихідний день, коли діти разом з усією родиною відпочивають на природі, сектор періодики переносить дату святкового заходу! Чекаємо на всіх 11 травня об 11.00 в урочистій залі!

      Видалити

Додайте ваше ім'я та вік