28 вересня 2017

«Мастер-шеф» у бібліотеці: готуємо УСПІХ разом з Садіяром Мамедовим

Відомий шеф-кухар Поль Бокюз одного разу сказав: "Життя - це маленька кухня, на якій ми готуємо страви під назвою "щастя". На цій кухні ми самі собі шеф-кухарі, і тільки нам вирішувати, які інгредієнти ми будемо додавати…


Сьогодні, напередодні Всеукраїнського Дня Бібліотек, наші читачі потрапили на «Бібліотечний Мастер-Шеф». На них чекала зустріч із людиною, яка є успішною у багатьох сферах діяльності. Це генеральний директор ТОВ «Євро-стиль», член виконавчого комітету Херсонської міської ради, радник губернатора з питань розвитку туризму та інвестицій, учасник АТО Садіяр Мамедов, який разом з бібліокухарятами, що винесли таці з зазначенням необхідних інгредієнтів, поділився рецептом приготування такої незвичної та важливої страви як «УСПІХ».


 Зрештою, після спілкування, яке супроводжувалось іграми та вікторинами, до рецепту «УСПІХУ» увійшли такі складові: «Дитинство та шкільна наука», «Знання», «Любов до читання», «Здоровий спосіб життя», «Інтуїція», «Відпочинок» і , звичайно ж, «Щастя».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік