понеділок, 10 грудня 2012 р.

Новорічні іграшки своїми руками!


9 грудня 2012 року відділІнтернет-послуг у Херсонській обласній бібліотеці для дітей перетворився на справжню майстерню новорічних прикрас!


Всесвітня мережа дає багато ідей для творчості, й учасники Клубу любителів Інтернет-мандрів, що зібрались у велику веселу компанію, з ентузіазмом взялися до роботи. Замріяний равлик, симпатичне зайченятко, розумниця-сова, сніжинка-підсвічник,  техно-годинник із циферблатом-клавішами та інші поробки були виготовлені юними майстрами зі звичайнісіньких CD дисків! У нагоді стали також і ялинкові іграшки, дощик та інші матераіли, що завжди під рукою. Кожна дитяча робота – унікальна.





Взірцем для фантазїі клубівців стала окраса відділу – незвичайна ялинка із CD дисків та ліхтариків, виготовлена дбайливими руками бібліотекарів.
Всі саморобні прикраси не тільки зайняли чільне місце у виставці відділу, але й візьмуть участь у конкурсі на найкращу поробку, який триватиме в Інтернет-центрі до кінця грудня поточного року.



Відвідувачі інфошколи зробили своїм рідним не зовсім звичний, проте однаково приємний подарунок – віртуальну новорічну листівку – і програма Paint якнайраще допомогла їм у цьому.

Юлія Чернієнко,
 бібліотекар відділу Інтернет-послуг

2 коментарі:

Додайте ваше ім'я та вік