04 квітня 2016

Добрих рук майстерня

Як відомо, все велике починається з малого. І для багатьох людей планети хобі перетворилося на справу всього життя. А ще ми знаємо, що всі наші діти – великі мрійники, вмілі майстри та справжні чарівники, тому що тільки вони можуть створити такі славні і навіть чудернацькі образи та поробки. Всі експонати наших юних умільців демонструвалися на виставці-ярмарку «Добрих рук майстерня» у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Саме тут відбулась 3 квітня її презентація-відкриття.



Гості відділу, читачі, діти та їх батьки, а також представники студії творчого самовираження «Мій світ» прийшли не з порожніми руками. Кожен приніс свій експонат. А потім ще й «захистив» його, розказавши, які матеріали та техніку застосував, розкривши деякі секрети, а щось залишив при собі, заінтригувавши інших. 



Всі розповіли про свої ідеї та фантазії. Відбувся справжній ярмарок вигадок.

Отже, славне діло розпочато. Запрошуємо до участі у виставці-ярмарку і вас. Якщо ви запитаєте, що приносити та скільки, відповімо: приносьте поробки, які забажаєте, зроблені у різних техніках та з різних матеріалів. Від простого картону до замислуватих резиночок, від бісеру до сірників… 


 І чим більше, тим краще. Ми залюбки знайдемо місце і для ваших шедеврів! 






Хмельницька Олена, 

провідний бібліотекар відділу естетичного виховання

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік