01 листопада 2016

Свято з присмаком жахів

В ніч з 31 жовтня на 1 листопада відзначається Хелловін - найзагадковіше свято в році. В цю ніч духи виходять на землю і спілкуються з людьми. Саме у цей день до нас і завітали учні ЗНЗ № 57, щоб взяти участь у імпровізованому відьомському шабаші та зануритися в атмосферу таємничого.





На початку «таємничий голос» розповів про історію Хелловіна, традиції та особливості сучасного святкування. Потім з’явилася Стара та Сучасна Відьми. Саме вони і запросили дітей до розважального відьомського шабашу. Та перед цим вони влаштували їм справжнісінький магічний іспит, адже у святі можуть брати участь лише справжні чаклуни. На них чекав «Танцювальний батл», «Авторалі по-нашому», «Українські страхопуди» та інші. Після низки випробувань Стара Відьма прийняла до своїх лав нових «відьом» та «відьмаків» і тут вже почалися страшні розваги: «Оживи мумію», «Жахливий make-up», «Криваве зілля (випити на швидкість)» і звичайно ж «Передбачення», які діти отримали від справжнього привида.









У такій веселій і невимушеній атмосфері непоміно сплинув час. І всім було трохи шкода прощатися. Проте тішить, що діти не залишилися байдужими до спроби бібліотекарів організувати їм маленьке свято.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік