15 листопада 2016

Ми сини і доньки твої, Україно!

У відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки відбувся захід на патріотичну тематику, учасниками якого стали учні 6-х класів НВК ім. Т.Шевченка та читачі бібліотеки.

Багато хто говорить, що він – патріот, а тому готовий ради своєї Батьківщини на все. Хоча кожен у саму фразу "патріотизм" вкладає своє розуміння. Хто є патріотом, спробували розібратися учасники заходу. Думки різні, але всі їх можна об’єднати у таку фразу, що це людина, яка вірить в свою країну і любить її, знає історію своєї держави і береже пам’ять про славні подвиги народу.

Саме про героїчне славне минуле і йшла мова далі. А на деяких історичних моментах допоміг нам розібратися наш гість – педагог, музикант, композитор, колекціонер – Торопов Володимир Анатолійович.





Володимир Анатолійович приніс експонати зі своєї колекції: люльку, шапку, пулелейку, чорнильницю козацької доби. Діти склали присягу на вірність країні і навіть підписали її пером та чорнилом, як це робили справжні козаки.



А експонати періоду ІІ Світової війни були представлені шоломами різних армій та родів військ, біноклями. Діти зачитали справжній лист солдата з війни своїй родині.



Ось такою вийшла зустріч з героїчним минулим.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік