23 листопада 2016

Живи, Україно! Живи для краси, для сили, для правди, для волі!

Сьогодні в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки маленькі українці Зеленівської ЗОШ відзначили День Гідності та Свободи.

Завдяки патріотичному калейдоскопу діти дізналися про історію свята, а саме - Помаранчеву революцію (2004 року) та Революцію Гідності (2013 року), прослухали легенду про державні символи нашої країни, відгадали загадки та пригадали народну символіку українського народу.

Гра «Які ми?» допомогла присутнім з’ясувати, які риси характеру притаманні українцям, слайд-шоу «Ми пишаємося ними!» - назвати видатних особистостей минулого та сучасного, які прославили нашу державу і відомі в усьому світі, а прослухавши милозвучні пісні – відчути почуття радості, смутку, гумору і любові.



Переглянувши добірку мультфільмів із серії «Це наше, і це твоє», юні патріоти довідалися, чим багата наша Україна та рідний край.

Такі заходи,  присвячені єдності і свободі,  роблять нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з шаною зберігати і захищати цей безцінний скарб і нашу прекрасну країну - Україну!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік