07 лютого 2017

Творчість і дозвілля

5 лютого у відділі естетичного виховання відбулася зустріч у недільній школі батьків «Виховуємо творчого читача» під назвою «Творчість і дозвілля». Батьки мали змогу дізнатися про позитивний вплив антистресових розмальовок та познайомилися із впливом на виховання "закону бумеранга".

Адже розмальовки потрібні для відпочинку та творчості. А розмальовки-антистрес – це новий вид картинок, які мають заспокійливий і позитивний вплив. З їх допомогою можна зняти напругу, відволіктися й розслабитися після важкого робочого дня.


Цікавою виявилася тема, яку пропонує читачам журнал «Джміль» - це «Закон бумеранга». Дуже добре зміст «закону бумеранга» передає прислів’я «Що посієш, те й пожнеш». Усі знають, що бумеранг повертається до того, хто його кинув. Виявляється, такий самий закон діє і в стосунках людей. Все, що ми випускаємо у світ – думки, слова, дії, - обов’язково повертається до нас (туди, звідки почало свій шлях).


Батькам читачів дуже сподобалися теми, підняті на занятті. Наприкінці відбулося жваве обговорення актуальних та наболілих питань щодо виховання дітей.

Тож, нехай ваші думки, слова і вчинки будуть добрими! Успіху і натхнення!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік