12 січня 2016

Нехай янгол-охоронець ніколи вас не покида…

Студія творчого самовираження «Мій світ», що працює у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки вже у новому році ласкаво відчинила двері перед своїми першими маленькими друзями.

Від Різдва до Водохреща продовжуються веселі зимові святки – святі дні. Вони наповнюються чимось магічним та чарівним, а ще всілякими розвагами.

Ми знаємо, що кожне свято має свої особливості, традиції та обряди.


Як же цікаво хлопчикам і дівчаткам слухати про народні зимові свята, про всі ті дійства, які проходять морозної ночі, у сяйві свічок та в світлі зірок.


У цей новорічно-різдвяний період не забуваємо й про пісні. Найвідоміші українські колядки «Добрий вечір тобі, пане господарю» та «Щедрик» викликали радісні емоції у дітей та бажання співати.


На землі в цей час запановує мир, серця сповнюються доброю волею, відкриваються назустріч один одному, а поряд кожної людини літає її янгол.

Ми запропонували читачам зробити собі особливий подарунок, несподіваний і творчий – янгола!


Образ янгола – це відображення нашої душі, крила, які виростають, коли радієш, любиш, наповнюєшся натхненням або відчуваєш тонкі емоції смутку, жалю. Це – поєднання з простором навколо, коли ти своєю відкритістю залучаєш невидимих ​​помічників у свій світ.


Як це воно: бути у парі з янголом? Олексійко вже читає про це. І кожен може дізнатися з книги "У парі з Ангелом" Андрія Медведєва, яка чекає вас у нашій бібліотеці.


Нехай янгол-охоронець ніколи вас не покида…

2 коментарі:

  1. З Різдвяними святами Вас, колеги! Ви молодці! Адже цей захід - справжнє свято для дитячих душ! Вони багато цікавого почули, та й такого гарного охоронця зробили. Нехай їхні ангели оберігають маленьі душі від всього злого.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Олю, дуже дякуємо за привітання і такі чудові слова про нашу роботу. Ми також вітаємо Вас особисто і всіх колег з Тернопільської обласної бібліотеки для дітей з усіма Новорічними та Різдвяними святами. А сьогодні якраз і зустрічаємо Старий Новий рік ))) Здоров'я, щастя, любові, удачі, натхнення, спокою та МИРУ!

      Видалити

Додайте ваше ім'я та вік