27 січня 2016

Проекти та простір сучасної бібліотеки, що обслуговує дітей

У 2016 році продовжилась співпраця обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки з керівниками та вчителями загальноосвітніх навчальних закладів Херсонської області, які перебувають на курсах підвищення кваліфікації в КВНЗ «Херсонська академія неперервної освіти» Херсонської обласної ради.




27 січня вже в друге в цьому році було проведено День інформації  для вчителів початкових класів загальноосвітніх навчальних закладів Херсонщини. До програми увійшла професійна екскурсія бібліотекою та презентація інноваційних форм роботи з дітьми молодшого шкільного віку. Педагоги дізнались про електронні ресурси бібліотеки, що знаходяться на веб-сайті книгозбірні. Серед них, найцікавіші, - краєзнавчий ресурс  «Ігри патріотів Херсонщини» та аудіо проект «Казочка на добраніч» для дітей та їх батьків. 





Останнім часом використання медіа ресурсу є невід’ємною частиною роботи з дітьми з бібліотеці. Тож, гостей ознайомили з електронними інтерактивними бібліографічними іграшками. Бібліотекарі-автори найкращих іграшок 2015 року провели експрес-тренінг під час завершення програми. 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік