22 квітня 2016

Панно улюблених захоплень

Кожна дитина – фантазер. У кожної – свої вподобання, свої улюблені матеріали для поробок і, звичайно, власні неповторні роботи. Кожен може розповісти про виготовлені ним шедеври.

Сьогодні у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки ми з цього і почали. Учні 2-А класу школи №48 міста Херсон поділились з бібліотекарями та однокласниками своїми творчими знахідками.


А потім всі разом переконались: для того, щоб виготовити справді ексклюзивну річ, можна використовувати навіть непотрібну упаковку, звичайнісінький пластик, футлярчики від «кіндерів», камінці, диски, горіхи… А ще – непотрібний папір та картон. І зовсім не обов’язково мати під руками нові кольорові набори! Чудово виходить, якщо це сторінки старих журналів, обгортковий папір, картон із непотрібних упаковок і коробок, а краще – старі газети.

Багато ідей можна взяти з яскравих, гарно ілюстрованих книг. 


Цікава виставка та бібліографічний огляд теж дають простір для власних фантазій. 



Але сьогодні ми робили одну велику спільну справу – веселковий мегаполіс із паперу та картону. Що у нас вийшло – дивіться на фото.



Щоб трохи розім’ятися після насиченого дня, зустріч з бібліотекою закінчили запальними танцями на суперсучасному «ХВОХ ONE». 





Олена Хмельницька, 
провідний бібліотекар відділу естетичного виховання 
Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім.Дніпрової Чайки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік