06 червня 2016

Зустрічаємо літо!

З початком літніх канікул бібліотека відкрила свої двері шкільним таборам. Вихованці літніх шкільних таборів тепер стали частими гостями Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Окрім щоденної програми літніх читань у кожному відділі на них також чекають різноманітні розважально-пізнавальні заходи.

Зокрема у  Інтернет-центрі на дітей чекали інтерактивні заходи "Знайомі незнайомці" та "Імперія кіно". Під час заходу наші маленькі гості потрапили немов би до співочого саду, де почули знайомі голоси птахів, відгадуючи пернатого за його співом або кольором пір'я. А гра "Імперія кіно" занурила усіх у світ кінематографу, де треба було вгадати фільм чи актора за дитячим фото, невеличким фрагментом, кадром тощо.




Не менш цікаво провели діти час і у відділі естетичного виховання, де на дітей чекали мистецькі пазли. Вони познайомилися з сучасними та класичними видами мистецтва. Під час огляду дітей зацікавили яскраві нові книги, в яких за допомогою великих малюнків та фото описуються різноманітні майстер класи з орігамі, ліплення пластиліну, бісероплетіння тощо.



Тож, літні канікули тривають, а разом з ними - весела пора розваг і відпочинку!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік