01 вересня 2016

«Україна – це Ми!»


Світлий вересень знову скликає
В рідні школи своїх дітлахів.
І до книжки, завжди закликає,
Щоб учився школяр і  мужнів.

Барвиста осінь зустрічає нас важливим, урочистим, незабутнім святом. Схвильовано радіють учні, вчителі, батьки. Рясніють квіти, сяють посмішки І навкруги багато друзів. Однією із таких важливих та потрібних друзів для школяра завжди залишається бібліотека, де діти можуть не лише знайти потрібні для навчання матеріали, але й пограти в цікаві ігри прийняти участь в різноманітних конкурсах та квестах на протязі року, і взагалі просто спілкуватись з друзями, письменниками та цікавими особистостями.




Ось і сьогодні, в такий важливий для наших читачів день, бібліотека відкрила свої двері для схвильованих першокласників та їх батьків на їх перший у своєму житті урок.


До Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки до медіа-центру завітали учні 1-А класу ЗОШ №14 зі своєю першою вчителькою Масенко Світланою Леонідівною на патріотичне свято, приурочене до 25-річчя незалежності України «Україна – це Ми!».



Тут маленькі первачки за допомогою своїх батьків створювали вітальну листівку для України, для класу, для себе, адже дійсно: Україна – це ми!. Знайомилися з державною символікою нашої держави,  її звичаями та традиціями. А ще розповідали вірші та співали чудових українських пісень.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік