30 вересня 2016

«Херсонщини казкове майбуття»

У Всеукраїнський день Бібліотек - 30 вересня о 10.30 сектор періодики Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки організував зустріч читачів книгозбірні, учнів 6-7 класів НВК імені Т.Г.Шевченка, з Юлією Ситник – головою правління благодійного фонду «Майбутнє Херсонщини», авторкою проекту «Казки Херсонщини».



Гостя поділилася своїм рецептом успіху: головне в житті мати мету і наполегливо до неї йти та розповіла про улюблені книги дитинства.



Дуже цікаво було слухати про літературний проект «Казки Херсонщини», який є унікальним за своєю тематикою та не має аналогів за своєю багатогранністю. "Казки Херсонщини" - це збірка фантастичних оповідань, що мають глибоку патріотичну ідею донести до дітей в ігровій формі справжню любов до рідного краю.


Книжечка ще тільки готується до друку. А на нашій зустрічі вже відбулася театралізована прем’єра казки «Дива Херсонщини» (яка входить у збірку) у виконанні юних акторів театру-студії «Чеширський кіт».


Несподіванкою для всіх присутніх стало знайомство з автором казки Світланою Богдан.



У майбутній книжечці багато розмальовок. Не просто розмальовки, а розмальовки-антистрес. Вони допомагають і історію вивчати, і стрес знімати. А автор малюнків – Юлія Ситник.

Копії таких розмальовок у подарунок від гості отримали всі присутні на заході діти.

Протягом заходу всі разом: гості, школярі, бібліотекарі візуалізовували свої мрії про щасливе майбутнє нашого краю, наповнюючи карту майбутнього Херсонщини.


Пам’ятаймо: доля майбутнього покоління залежить від наших з вами реальних кроків та дій. Створюємо майбутнє Херсонщини, а значить, і майбутнє України разом!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік