03 жовтня 2016

«Bookman поспішає на допомогу»

30 вересня до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки завітав справжній супергерой - Bookman, герой, який завжди приходить на допомогу тим, хто любить читати, мріяти та фантазувати. Але незважаючи на всю свою міць, силу і нездоланність, в душі його поселився смуток. Адже з давніх пір він мріяв, щоб і про нього, як про справжніх супергероїв, створили комікс.

Цього разу йому пощастило, адже саме 30 вересня у всеукраїнський день бібліотек у рожевій залі ХОБД відбулася скап-зустріч з молодий, енергійним, креативним співвласником першого в Україні магазину коміксів – Андрієм Вовком.




В результаті сумісної яскравої, творчої роботи досвідченого, обізнаного знавця коміксів Андрія Вовка та кмітливих, винахідливих і талановитих учнів 4-А класу ЗНЗ № 46, та 3-Б класу ЗНЗ №30 було створено справжній комікс: злодії захотіли знищити всі книжки, щоб більше ніхто не міг читати та навчатися. Але вони не врахували, що їх суперником буде бібліотечний супергерой - Букмен, який стоїть на захисті бібліотек, книжок і усього літературного.

Скориставшись зброєю літературних героїв – чарівною паличкою Гаррі Поттера, шпагою мушкетера, богатирським мечем, Букмен завдав нищівного удару суперникам. Але остаточну перемогу принесла найміцніша його зброя – Книга.








Відвідуйте бібліотеки, читайте, не бійтесь фантазувати, мріяти, творити і ви обов′язково будете успішним, відомим і непереможним!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік