09 квітня 2014

«Земля – планета багата на диво, є в ній усе, щоб жити щасливо!»


Такий цікавий світ безмежний,
Багато загадок в нім є.
Що хочеться його пізнати – 
він стільки радості несе!
А діти хочуть розгадати
і вивчити у світі все!


Третьої неділі квітня, коли земля готова до весняного оновлення, в Україні відзначають День довкілля.

Збереження довкілля, природи -це питання турбує не тільки дорослих, а і дітей.

Учасники екологічної агіткоманди «Екобудиночок», дошкільнята Херсонського ясла-садка №41, які завітали сьогодні до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки, стали учасниками екологічного калейдоскопу «Земля – планета багата на диво, є в ній усе, щоб жити щасливо!»


Цікаві конкурси, загадки, ігри на екологічну тематику, які підготували бібліотекарі відділу естетичного виховання, для цих дітей були знайомі не просто зі слів дорослих, тому що вони самі були учасниками різних екологічних заходів.

Ми любимо свій край і хочемо бачити його безпечним для життя, багатим, і щоб візитна картка Херсона - «кораблебудування», «кузня моряків» - процвітала.



Кораблі будують у Херсоні, вони йдуть в океани, моря,
Але матір’ю для них залишається рідна херсонська земля.


Приємним подарунком для рідного міста та усіх гостей свята був танок «Морячок».

Добре коли є поруч гарні друзі. А у дитячого садка № 41 є такий друг – Оксана Дзюба, яка стала для дітей меценатом цього візиту, а від сьогодні з’явився і новий друг  -  Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки.


Усім відомо, що чаювання в добрій компанії зближує людей, допомагає їм відпочити, поспілкуватися, тому діти «запросили» усіх присутніх до «Чайної церемонії».


Справжній показ мод «Екомода – літо 2014» (костюми виготовлені із нетрадиційних матеріалів: серветок, пластикового посуду, плівки, паперу) влаштували маленькі модниці. Виявляться, у такому костюмі можна зустріти Новий рік, провести тематичні ранки, вечірки, а матеріал для цього завжди знайдеться під рукою, інколи це вже може бути сміття.



Бережімо нашу Землю, всюди, на кожному кроці, всі разом і кожний окремо! Адже кожне життя на нашій Землі неповторне. Бережімо його та вивчаймо дивовижі природи!

Екоколаж "Я малюю цей світ"




Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік