02 лютого 2015

З Днем Народження, бібліотеко!

1 лютого бібліотекарі сектору документів іноземними мовами провели справжню виставу для учасників English Club та просто відвідувачів бібліотеки з приводу Дня Народження Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Вечірка проходила у стилі «супер», тож малечу зустрічала Жінка-кішка та Супер Вчений, які створили суперформулу ідеальної вечірки до Дня Народження, але зла королева викрала її!





Для того, щоб врятувати цю зустріч позитивні герої запропонували дітям пройти посвяту в помічники супергероїв за допомогою цікавих завдань та відео вікторини «Вгадай супергероя».




А чи знаєте Ви, що в Америці дуже популярні комікси, фільми та мультфільми про супергероїв, а перші коміксі з ними з’явились ще в далекому 1938 році?! Тому ця тема була надзвичайно цікава для наших цінителів культури США і вони змогли дізнатися багато нового.






Після вдало виконаних завдань малеча разом з Супер Вченим та Жінкою-кішкою заново створювали магічну суперформулу, добуваючи еліксир талантів, займалися пошуками «кріптониту» та розвіювали злі чари Королеви. А після того, як суперформула була оновлена, малеча отримала подарунки та прийняла участь в супердискотеці!

Діткам дуже сподобалась така «суперова» форма проведення Дня Народження Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової чайки!

Happy Birthday, dear library!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік