17 лютого 2015

Бібліотека їде до школи!

Якщо у місті Херсоні ще залишилися діти, які не знають, де знаходиться обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки, то бібліотекарі швидко виправляють цю ситуацію. Отож, цього разу бібліотекарі самі приїхали з бібліовізитом у ЗОШ №18 та ще не з порожніми руками. Під час шкільних перерв діти мали змогу познайомитися з книжками, дисками, журналами усіх відділів обслуговування бібліотеки. Кожна дівчинка та хлопчик змогли знайти те, що їм до душі: книжки про модні зачіски, журнали про комп`ютерні ігри, сучасну фантастику, про яку підлітки дізнаються з екранів кінотеатрів, комікси, книжки-3D, книжки-подушки.







А поміж перервами кожен бібліотекар мав змогу провести пізнавальний та ще й цікавий захід у різних класах. Сектор абонемента пропонував «Бестселер у кадрі». Їхня мультипрезентація знайомила з сучасною фантастикою, яка так вабить тінейджерів.


Відділ Інтернет-послуг запросив учнів на справжній ігровий кіносеанс під назвою «Імперія кіно», а читальна зала для 5-9 кл. поринула разом з учасниками філологічних лабіринтів у пошуки мовних скарбів.


Сектор документів іноземними мовами дивував приголомшених дітей оглядом книжок-іграшок у стилі pop-up books, а бібліотекар відділу естетичного виховання розповідав, що творчі здібності потрібні у кожній професії, збираючи пазли творчості у конкурсній програмі.


Весело та з користю пройшов клуб веселих та кмітливих під назвою «Суцвіття рідної мови», а сектор періодики влаштував справжні змагання для любителів малювання!



Отож, з впевненістю можна сказати, що бібліовізит пройшов на славу! Тепер вже бібліотекарі чекають учнів в обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік