09 лютого 2015

"Космічна" експедиція

8 лютого у молодшому відділі відбулося чергове засідання кубу «Читай-компанія святкує», на якому в цьому році стартував ювілейний non-stop! І першим свою кругленьку дату, а саме – 50 років, святкує усім відомий літературний персонаж Незнайка! Цього разу, шалене хлопчисько відвідав, лише уявіть собі, Місяць! І саме до «жовтої планети» разом з бібліотекарем юні читачі відправились у космічну експедицію! По дорозі у казковому космічному кораблі усі з азартом та з захватом згадували минулі витівки Незнайки, його друзів, та його відчайдушну подорож до Сонячного міста!



І ось, ми вже на Місяці! А тут нас чекала ціла юрба веселих персонажів: механіки Винтик та Шпунтик, художник Тюбик, Кубик, Пончик та багато-багато інших не менш цікавих та добрих коротунів! І всі-всі вітали нашого ювіляра Незнайку під музичний супровід музиканта Гуслі!

Зустріч пройшла в дружній атмосфері, була цікавою та пізнавальною для наших юних поціновувачів гарної літератури! Тож, до нових зустрічей! Наступного разу зустрінемось в гостях у Малюка та Карлсона на солодких посиденьках!

2 коментарі:

Додайте ваше ім'я та вік