04 червня 2015

Літо в бібліотеці

Початок канікул подарував відвідувачам обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки – учасникам літніх таборів херсонських шкіл №№35, 41, 36, 28, 37, 30, гімназії №6 та спеціальної № 1 – яскравий пізнавальний відпочинок.

Дехто впевнений, що влітку можна робити те, на що не вистачає часу в учбовий період. І відділ естетичного виховання – унікальний в цьому сенсі. «Хобіманія» знайомить дітей з цікавинками у світі мистецтва - амігурумі, веселий грим, чудові поробки з ниток та макарон, забавні саморобки з мушель та гальки, пластилін, тісто та глина, квілінг, орігамі та безліч ідей із паперу та картону…


Сектор періодичних видань провів "Квіткову вікторину". Під час заходу діти розгадали загадки, ребуси та згадали казки про квіти.



Бібліотекарями відділу Інтернет-послуг проведено пташиний вернісаж «Знайомі незнайомці» для молодших учасників літніх таборів. Діти мали можливість познайомитися з незвичайними птахами, відгадували загадки, пригадували мультфільми в яких були пташки в головних ролях та насолоджувалися «солов’їною піснею».


А для старшокласників – морський бій «Місто на Дніпровій хвилі». Познайомившись з правилами гри, розпочали змагання між сформованими командами та пригадали історію свого рідного міста – Херсона.

Знайомство з цікавинками сектору документів іноземними мовами залишило по собі колоритний букет приємних емоцій. Школярі отримали змогу впевнитися в тому, що навчальний рік був плідним та успішним, коли виконували завдання вікторини про братів наших менших. Усі зрозуміли, що літо з бібліотекою – запорука вдалого відпочинку!




Бібліотекарі підготували для читачів дивовижні подорожі в море цікавих книг і яскравих журналів, захоплюючі настільні та розвиваючі комп'ютерні ігри!

А ще тут, у бібліотеці, діти знаходять друзів, однодумців, цікавих співрозмовників, з якими цікаво читати, грати, розгадувати ребуси, загадки, малювати, творити – розважатися!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік