10 червня 2015

Бібліотека – рідний дім, і нам усім цікаво в нім

Закінчився навчальний рік, а з ним і завершився І етап проекту «Бібліотека – рідний дім, і нам усім цікаво в нім», в якому брали участь учні 4-го класу навчально-виховного комплексу ім. Т.Шевченка. Вони майже щотижня відвідували бібліотеку, побували у всіх відділах та на різноманітних заходах.
Згадуємо, як вперше прийшли наші маленькі друзі у відділ естетичного виховання: мовчазні, сором’язливі, нерішучі, але дисципліновані і уважні. І ось вже остання зустріч у цьому навчальному році, як виявилось – двадцята!
За цей час діти не тільки підросли та порозумнішали, а й стали почувати себе у бібліотеці значно розкутіше та впевненіше.

 
Бібліотекар із відділу обслуговування дошкільників та молодших школярів подякувала за активність, а завідуюча сектором абонементу повідомила вже п’ятикласників, що у її відділі на дітвору чекають дуже цікаві книги.
Ця зустріч перетворилася у справжнє ювілейне свято з піснями, іграми, конкурсами, подарунками.

Школярі з легкістю впоралися з усіма підготовленими бібліотекарями ігровими завданнями: «Мудрослів», у якому потрібно було знайти другу частину прислів’їв, «Загаданчики» – замінивши у слові одну літеру, прочитати інше слово,..

...весело і швидко подолали «Казкову естафету», повернувши героїв у свої твори.

Насамкінець всі учасники проекту під радісні оплески друзів отримали дипломи та книги-подарунки. Розійшлися всі задоволеними, з чудовим настроєм і бажанням зустрічатися ще неодноразово!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік