05 лютого 2016

Презентація всеукраїнських та регіональних конкурсів дитячої літературної творчості

3 лютого на базі бібліотеки ім. Дніпрової Чайки відбулась презентація всеукраїнських та регіональних конкурсів дитячої літературної творчості для керівників навчальних закладів Херсонщини.

Адже на цьому тижні розпочався перший відбірковий етап Фестивалю, що цьогоріч має назву "Поетичний камертон Ліни Костенко: патріотичні лейтмотиви". Бібліотека ім. Дніпрової Чайки знову визначена координатором і платформою для авторських читань. Також відбулась консультація за конкурсом на звання найкращого читача 2016 року "Велика книга читацьких рекордів Херсонщини". Працівники книгозбірні запросили освітян до участі у регіональному літературному конкурсі імені Ю.К.Голобородька «Зачаровані Таврією» та у ІІІ відкритому дитячому літературному конкурсі «ФанФесті» в рамках Міжнародного фестивалю мистецтв «Гоголь-фентезі» ім. Рудого Панька.





Цього дня до програми увійшла професійна екскурсія бібліотекою та презентація інноваційних проектів підтримки дитячого читання. У медіа-центрі бібліотеки директори ознайомились з веб-проектом методичної служби Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки «Увімкни бібліотеку!»



 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік