09 лютого 2016

Листівки до дня Валентина

Вже зовсім скоро день Святого Валентина, як ми звикли говорити – день всіх закоханих. Це особливе свято! Тому хочеться зробити його радісним і незабутнім.

Вже стало традицією у цей день дарувати листівки-валентинки своїм коханим, рідним, друзям. Цей маленький знак уваги вносить особливу щирість і теплоту. Друковані вітальні листівки дуже схожі між собою. Зовсім інакша справа – подарункова листівка, виготовлена своїми руками.

Під час майстер-класу «Запрошуємо на побачення» учасники студії творчого самовираження «Мій світ» відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки дізналися про різні способи створення, декорування святкових листівок, використовуючи прості підручні матеріали та застосовуючи елементарні техніки.


Учасники клубу вже знайомі з технікою квілінг, тому оздоблення листівки не стане складним завданням. Робота закипіла, щойно діти згадали основні елементи цієї техніки.


Аби бути розумним – треба працювати руками, а щоб працювати руками – потрібно працювати головою. Всі заняття студії «Мій світ» розвивають дрібну моторику, що є необхідним для дітей з перших років життя.


У своє творіння малюки вкладають частинку своєї душі, створюють неповторний виріб. Мами і бабусі допомагають, підказують, радять. А дехто з дорослих і сам виготовив листівку.


Подарунки, зроблені своїми руками, завжди є несподіваними і неповторними, вони залишаються на довго у спогадах рідних і близьких.


Чи приготували ви свою листівку до цього романтичного свята?

1 коментар:

  1. Ви молодці, дуже красиві у вас вийшли Валентинки. Приємно бачити задоволених дітлахів, які зробили листівку власноруч. Це буде найдорожчий подарунок!

    ВідповістиВидалити

Додайте ваше ім'я та вік