05 квітня 2016

В очікуванні «Оскара»

У Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім.Дніпрової Чайки як завжди багатолюдно, тому що саме 5 квітня учасники ІІІ етапу загальноміського конкурсу «Книжковий драйв. Book-анімація» зібралися захищати подані на конкурс творчі роботи.

Старшокласники міста подали 29 власних book-анімацій, створених мультимедійними засобами. Це реклама книги чи окремого твору сучасної української, зарубіжної літератури, або книги письменника-земляка.




Оцінювало роботи учасників компетентне журі, у складі:

- Попова Наталя Федорівна - заступник директора ХОБД з наукової роботи – голова журі

- Богданова Вероніка Петрівна – методист методичного кабінету при Управлінні освіти Херсонської міської ради, секретар журі

- Шклярук Наталія Олександрівна – заступник директора програм Херсонської обласної державної телерадіокомпанії «Скіфія»




- Робко Олег – фотограф, інтернет-журналіст, творець інтернет-видання SOL-legas

- Єжуров Леонід – незалежний спеціаліст в галузі кінематоргафії, лідер культурно-художнього руху "Режисер.оrg"

Члени журі були приємно здивовані сучасною та захоплюючою бук-анімацією, креативним підходом, творчим задумом, цікавими ідеями.

Учасники та гості мали змогу висловити свою думку щодо роботи та виступу інших. Ось що вони писали: «незвично, правдиво», «сподобалось, гарна презентація», «реклама чудова!», «художник – великий молодець». Приємним є те, що в коментарях ведучу роль все ж таки грає книга: «обов’язково прочитаю цю книгу», «книга дуже гарна, згодна», «дуже вразила книга і автор».

Після довгого та бурхливого обговорення журі визначилося з переможцями та номінантами, але результати тримаються поки що в секреті. Інтрига триватиме до 12 квітня. 



А саме 12 квітня о 14 годині в Палаці дитячо-юнацької творчості відбудеться церемонія нагородження переможців ІІІ етапу загальноміського конкурсу «Книжковий драйв. Book-анімація» у форматі «Оскар».

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік