06 червня 2016

Ось так диво – пісочна анімація!

Ви вже відчули початок літа? Ми переконані, що так. В перший його день всі відсвяткували День захисту дітей – одне з найстаріших міжнародних свят. Зовсім недавно з’явилось нове свято на нашій планеті – Всесвітній день батьків. Третій рік відзначається він щорічно «на честь батьків усього світу» і теж в перший день літа – 1 червня. А в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки не тільки 1 червня, а кожен день присвячений нашим дітям. І, звичайно, є справи і для їх батьків.

Всі ми – родом з дитинства. А що таке дитинство – це казка! Цього дня у нас були і казка, і чудеса – дивовижні й ексклюзивні.

Спочатку всі наші гості ознайомились з відділами бібліотеки, їх незвичайними цікавинками і формами роботи.




А головна подія дня – святкове відкриття виставки піщаної графіки «Улюблений герой» – підняла настрій і дітям, і їх батькам. 




 Керівник арт-студії «Острів» Яна Миколаївна Косован представила своїх учнів та педагогів, їх роботи, нагородила дітей дипломами. 


 Гості заходу – голова правління благодійного фонду «Майбутнє Херсонщини» Юлія Ситник та представник ТМ «Colormin» Тетяна Чала приєднались до поздоровлення й вручили дітям подарунки.

А попереду на всіх ще чекала казка «Дюймовочка», та не звичайна, а з пісочної графіки. Все дійство, всі рухи експонувались на великий екран, а глядачі спостерігали за ними, мали змогу все детально побачити.




Так спільними зусиллями всі побували у казці.



Але не сумуйте, якщо вам не вдалось завітати на сам захід. Виставка експонується до 17 червня на двох поверхах дитячої книгозбірні. Тож, ласкаво просимо у Херсонську обласну бібліотеку для дітей ім. Дніпрової Чайки, де для наших читачів створена казка. Бо ми всі впевнені: дитині потрібно дарувати мрію і віру в добро. Коли вона виросте, то поверне добро сторицею усім оточуючим.
І на завершення - репортаж про захід від телеканалу "Херсон плюс":


Хмельницька Олена Вікторівна, 
провідний бібліотекар відділу естетичного виховання 
Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік