01 липня 2016

Канікули у бібліотеці тривають

1 липня до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки у черговий раз завітали вихованці літнього табору «Юнга». Тут на дітей чекала розширена програма, адже вони змогли весело і з користю провести час у всіх відділах бібліотеки.

У молодшому відділі на них чекала інтерактивна гра «Казкова круговерть», яка виявила переможців в шести «казкових» категоріях.

А тим часом у читальній залі старші вихованці табору «Юнга» взяли участь у літніх «олімпійських» іграх. Темою енциклопедичної олімпіади стала екологія.

В ігровій формі діти дізнались про екологічні проблеми свого краю. І кожен дізнався, що він може зробити, щоб місто було чистим зеленим та привабливим для гостей


У секторі періодичних видань маленькі читачі відповідали на питання казкової гри-вікторини. У ході гри діти пригадали казки про тварин.

У відділі естетичного виховання пройшла мистецька розважально-конкурсна програма «Пазли творчості», під час якої гравці 2-х команд довели, що творчість можна проявити в будь-якій професії.



У Інтернет-центрі діти взяли участь в ерудит-шоу «Пані енциклопедія». І чого тільки не приховала енциклопедія! Тож,  "юнгівці" мали змогу проявити ерудицію в категоріях: наука, техніка, спорт, мистецтво, інформатика та багато інших.



В медіа-центрі дітей чекала ігрова програма, учні дізналися про найвідоміших мультиплікаційних героїв-мишенят та переглянули мультфільми за їхньої участі.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік