середу, 6 липня 2016 р.

«Книжковий Біг-Бен»

5 липня в Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки відкрилась виставка «Книжковий Біг-Бен». Скориставшись нею, ви зможете ознайомитися з найсучаснішими книжками, настільними іграми, картками та дисками для вивчення англійської мови, побачите розмаїття сучасної англомовної художньої літератури в оригіналі для читачів різного віку та рівня володіння мовою і, більше того, напевно переконаєтеся, що англійська – мова мандрів та пригод.



До розділу «Мова, що стирає кордони» бібліотекарі підготували інтерактивну мапу Великої Британії з цікавими фактами, визначними пам’ятками, національними символами та географічними об’єктами. Завдяки цій мапі ви дізнаєтесь, де знаходиться будинок-музей Шекспіра, яка гора є найвищою в країні, чому Стоунхендж досі вважають архітектурною загадкою, цікаві факти про знаменитий Біг-Бен та ще багато іншого! За допомогою розміщених в експозиції підказок ви зможете згадати й інші англомовні країни, різноманітні цікавинки про них та розширити свій кругозір.


Завітайте до сектору документів іноземними мовами бібліотеки, вдосконалюйте свої навички англійської за допомогою наших ресурсів, вирушайте в подорож англомовними країнами!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік