28 вересня 2016

"Зберемося разом в колі родиннім й знайдемо шляхи до сердечка дитини"

Щонеділі у Херсонській обласній бібліотеці для дітей імені Дніпрової Чайки збираються не тільки наші юні читачі, а й їх батьки. Їм завжди є про що поговорити: хтось питає поради, інший – радить. А тема завжди одна – діти.

Виховання дітей – одне з найскладніших і найвідповідальніших завдань, які випадають нам у житті. Це процес довготривалий, тут не можна виконати все раз і одразу. Адже результати ми бачимо через багато років.

На цей раз батьків у секторі періодики зібрав круглий стіл "Як виховати добрі звички?"


За основу взяли статті з дитячих журналів "Малятко": Лідії Повх "Загляньмо в очі майбутньому" та гумористичну мініатюру російського письменника-сатирика, відомого правозахисника і друга України Віктора Шендеровича "Педагогіка на марші".


Прочитали та обговорили оповідання Бруно Ферраро "Гвіздки" та вірш Лідії Компанієць "Татова порада". Всі присутні батьки включилися в бесіду. Адже тема поведінки дитини болить кожному.


Як же виховати добрі звички? Порад дуже багато. Головне, запам'ятайте: кожне слово, кожен ваш навіть несвідомий порив прискіпливо вивчається, запам'ятовується, копіюється. Поводьтеся так, як ви хочете, щоб колись поводилась ваша дитина.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік