30 вересня 2016

«Під знаком маски», або рецепт успіху від Сергія Павлюка.

«Белым мелом, черной сажей,
жизнь свою упрямо мажем,
но срывает жизнь все маски,
предлагая людям краски».

Саме під знаком «маски» пройшла зустріч в Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки, зустріч, не просто з відомою людиною, а з творчою, креативною та дуже талановитою особистістю Сергієм Павлюком – головним режисером Херсонського академічного музично-драматичного театру ім. М. Куліша.

Відомий митець не лише в нашій країні, а й за кордоном. Його режисерські роботи бачили глядачі Франції, Угорщини, Молдови, Португалії, Польщі. 

Сьогодні Сергій Павлюк був запрошений на зустріч з читачами бібліотеки ім. Дніпрової Чайки, адже серед улюблених вистав херсонців режисерські роботи нашого гостя: «Страшна помста», «Енеїда», «Ніч перед Різдвом», «Нью-Йорк, Нью -Йорк»... 




Багато таємниць та секретів розповів читачам наш гість відкриваючи інтерактивні «маски» під час зустрічі. Було багато історій з життя та творчості митця, цікавих розповідей про родину і це не випадково, адже пан Сергій завітав до книгозбірні з родиною.





Під час зустрічі Сергій Павлюк багато говорив про книги та читання. Розповів про своє перше знайомство з бібліотекою, першою улюбленою книгою, про книги та авторів, які відіграли чималу роль в його житті. Можна сказати, що думка такої авторитетної особистості є важливою для дітей. Адже крім автографів «зірки», наші читачі були раді порадам і що до читання.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік