понеділок, 17 жовтня 2016 р.

Куточок золотого настрою

У Херсоні вп'яте пройшов фестиваль їжі та розваг "Тишо-тишо". Організатори цього разу запросили до співпраці Херсонську обласну бібліотеку для дітей імені Дніпрової Чайки. 

Бібліотекарі разом з членами літературної студії "Контур" 16 жовтня організували "Куточок золотого настрою" з цікавими конкурсами експромтів та вільним мікрофоном для читання власних поезій. 


Дітлахи, що прийшли на фестиваль разом з батьками, знайомились з цікавими виданнями з фонду бібліотеки та фотографувалися з бібліо-Дракошею.





 Студійці презентували херсонцям та гостям свої твори з нової збірки "Я дитина твоя, Україно!" та писали поетичні експромти. 



 Їх підтримували херсонські поети Дмитро Смолко, Андрій Кличановський, Юлія Чернієнко та Надія Звягінцева (вона була ведучою). 



Перше місце журі віддало Марійці Юдіній, а друге – Ельвірі Мельгунові (всі твори розміщено на блозі студії "Контур").


Переможцем конкурсу експромт-творів "Намалюй золотий настрій" стала Настя Кондратенко. 
Допомагали оцінювати малюнки херсонські художники Олег Колісниченко та Ніна Колесник, які зробили чудову міні-виставку своїх робіт біля бібліо-майданчика.


Цікаво, що перший малюнок був створений гостею з міста Дніпро, яка разом з мамою проїздом опинилася у Херсоні і завітала на фестиваль. 


Сергій Новачук – один з організаторів дводенного заходу – привітав переможців та вручив подарунки. Навіть природа вітала учасників дійства, бо якраз з опівдня визирнуло сонечко і зробило "Тишо-тишо-фест" дійсно теплим, як і було заявлено в афіші.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік