понеділок, 3 жовтня 2016 р.

Вікенд по-англійськи

2 жовтня читай-компанія завітала на гостини до казкових персонажів Великобританії. Подорожували малюки казковою стежиною. Кожен крок на стежці містив цікаву інформацію, певне завдання або гру, які допомагали дітям більше дізнатися про той чи інший твір.

Першою хлопчики і дівчатка відвідали Алісу з Країни чудес. Вони дізналися короткий зміст історії дівчинки-мандрівниці, склали з кубопазлів білого кролика і, звичайно ж, пограли у королівський крокет.





В гостях у Вінні-Пуха малеча дізналася історію походження імені плюшевого ведмежати, гралась у гру з парасольками «Здається дощик починається…», а також відгадувала загадки про друзів Вінні.

Далі стежинка завела маленьких мандрівників на гостини до Мауглі, де потрібно було за голосами впізнати мешканців джунглів.



Останнім на дітей чекав Пітер Пен. Казковий персонаж із задоволенням послухав казки, що розповідали діти і в свою чергу подарував дітлахам справжнє диво – зустріч з феями.

Читайте… Мрійте… Подорожуйте країнами Європи разом з «Читай- компанією». Чекаємо Вас під час наступної зустрічі 16 жовтня.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік