04 жовтня 2016

Драйв-шоу «Зустріч з подихом швидкості»

Наше життя набирає швидкості від самого народження. Чим ми молодші, тим і справ у нас менше, хоча дорослішаємо і набираємо темпу. Саме в наш час людина має багато можливостей та шансів отримати саме те, чого вона прагне, а іноді й більше.

Щороку 30 вересня українські читачі відзначають Всеукраїнський день бібліотек. В цей день діти традиційно збираються на Відкритий урок читання. В Херсонській обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки вже стало традицією проводити зустрічі з відомими, цікавими, успішними людьми, які діляться з глядачами рецептом свого успіху. Цього року у відділі естетичного виховання відбулася незвичайна зустріч з незвичайною особистістю… Зацікавилися? Ось погляньте на фото - це 9-річний байкер, юний та вже успішний Ростислав Богомолов.






На старті, як кінь вороний, норовистий,
Мотор заіржав, заревів голосисто…
Нога на педаль натискає і враз
З труби чорний дим - відпрацьований газ…
Ще кільках секунд, і вже стали єдиним
Машина зі сталі й звичайна дитина.
Далека дорога за обрій летить -
Яка ж це чудова й омріяна мить!


Ростислав у свої дев’ять років досить професіонально їздить на байку та вже займається стантрайдингом - виконує екстремальні трюки на мотоциклі. Вперше він сів на байк ще шестирічним хлопчиком, та за три роки набув майстерності дорослого спортсмена і отримав свої перші  нагороди.


Окрім їзди на мотоциклі наш юний гість захоплюється карате та любить читати. Тож, по традиції наших зустрічей, Ростислав порекомендував глядачам свої улюблені книги.


Разом з Ростиславом в гості до бібліотеки завітали його рідні – тато, мама, дідусі та бабуся.


Цікавими були розповіді Сергія Володимировича Богомолова, татка Ростислава, який також має незвичайне захоплення. Пан Володимир реставрує мотоцикли ще періоду Другої світової війни. Саме він допомагає сину вдосконалювати свої байкерські вміння, вчить нових трюків, ремонтує байк та, звичайно, підтримує і дає поради.



Для глядачів заходу, а це були учні Преображенської ЗОШ Чаплинського району, Сергій Володимирович навіть провів майстер-клас по збиранню карбюратора мотоцикла, а потім у хлопців була можливість позмагатися у спритності складання деталей.



На зустрічі також були присутні учасники зразкового вокального ансамблю «Орхідея» Марковський Олександр та Мусійчук Поліна, а також активна читачка бібліотеки Саргсян Елен. Діти подарували глядачам чудові пісні у власному виконанні.





Пів сотні коней враз зірвалися з місця
І вихор поніс уперед мій болід,
Немов у кіно розлетілося листя,
За нами лиш рваний залишився слід.

Мене не цікавить зупинка у вчора,
Бо стрілка вібрує на позначці сто,
Довкола лиш свист і ревіння мотора,
Нас кличе майбутнє, і ми летимо.

Оглушливий гуркіт залізної сили,
Що вирватись хоче за простір і час,
Несе на край світу схід сонця зустріти,
Одну з найчудовіших в світі окрас.

Вогненний язик, наче з мого шолома,
Розлився широко на весь небосхил,
Ще трохи постоїмо, потім додому,
Коли наберемось разом ось цих сил.


Перед заходом до бібліотеки завітали дорослі байкери Херсонщини, для того щоб записати відео-вітання для Ростика, яким приємно його здивували.



Наприкінці заходу у гостей була можливість на власні очі побачити трюки маленького байкера, які він продемонстрував на майданчику біля книгозбірні.





Нехай дорога буде рівною,
Дощ не затьмарює шлях.
Сили і здоров’я, кріпості руки,
Підкорювати вершини та нові шляхи!

Ростику, бажаємо завжди залишатися таким цілеспрямованим. Успіхів тобі у досягненні мети.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік