16 грудня 2013

Справа №..., або "Весёлый букворяд. Каллиграммы"

13 грудня 2013 року, в п'ятницю, у рожевій залі Херсонської обласної бібліотеки для дітей відбулась презентація нової книги для дітей «Весёлый букворяд. Каллиграммы» Анатолія Марущака та Олександра Журби. Презентація пройшла у вигляді особливо веселого дійства. На початку заходу «геніальний сищик» (цю роль взяла на себе бібліотекар читальної зали для учнів 5-9 класів Срібна Ірина Миколаївна) за допомогою глядачів, учнів гімназії № 20, розшукував авторів, а потім ці ж автори – поет та художник – поділилися з дітьми про історію народження та  втілення задуму такої незвичайної книжки.



 Глядачі буквально засипали Анатолія та  Олександра цікавими питаннями. Відповіді ж були не менш цікавими: і пізнавальними, і з гумором. На гостей, і авторів, і глядачів, чекав сюрприз: учасники літературної студії «Контур» ХОБД приготували привітання «Авторам від авторів»: спочатку зачитували куплети з книжки, а потім - свої вірші по їх мотивам.



 

Ще перед цією зустріччю, до ювілею Анатолія Марущака, співробітниками Херсонської обласної бібліотеки для дітей було створено буктрейлер на книжку "Весёлый букворяд. Каллиграммы", який озвучували ці ж "контурівці".


Зустріч скінчилася автограф-сесією.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік