пʼятницю, 7 листопада 2014 р.

Фантастична п`ятірка святкує!

Заінтриговані? Що це за таємнича п`ятірка і що вона святкує? Вся справа у тому, що з 2014 року в обласній бібліотеці для дітей ім. Дніпрової Чайки можна замовити нову послугу – святкування дня народження у бібліотеці!

Цього разу до бібліотеки завітали учні 1 класу гімназії №20, а іменинників було цілих п’ять! Отож, спочатку на всіх чекав святковий квест для друзів під назвою "День народження у бібліотеці". Ведучі привітали іменинників та повідомили, що сьогодні на них чекають справжні пригоди та пошуки скарбів. Ключ до цього скарбу треба було знайти самостійно. Від бібліотекаря вони отримали справжнісіньку «Карту скарбів», за якою мандрували бібліотекою. Їх мандрівка складалася із восьми зупинок. Кожна – в одному з відділів бібліотеки. Виконавши одне завдання, іменинники отримували літери, а коли виконали усі завдання, то змогли зібрати назву відділу, де на них чекали ласощі!





Ця послуга стала дуже популярною, тому список тих, хто вже відсвяткував своє день народження у бібліотеці зростає з кожним тижнем!



Можливо, саме ви замовите цю послугу наступними! Чекаємо на вас!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік