пʼятницю, 14 листопада 2014 р.

Ми здорові! Ми щасливі! Ми найкращі!

Саме під таким девізом у дитячому ясла-садку № 41 м. Херсона відбулося свято спорту і краси, до проведення якого долучилися бібліотекарі відділу естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки.


Головна героїня - Царівна Несміяна - ніколи не робила ранкової зарядки і, взагалі, вважала це не потрібним, але маленькі спортсмени переконали її в тому, що фізкультура - це корисно, це здорово!

 Виконувати вправи з м’ячами, еспандерами та на балансирах не так вже і просто. Спробували виконати їх гості свята, а це учні 1 класу обласної школи-інтернату і студенти кафедри дошкільної педагогіки Херсонського державного університету та батьки. А весела естафета здружила дітей, адже перемогла дружба. Діти разом з Несміяною побудували сходинки до здорового способу життя, якими треба підійматися до спортивних висот. Гарним подарунком для гостей став танок на степах «Салют Херсону».




1 коментар:

  1. Молодці, я думаю діти від такої зустрічі у захваті. Креативні-бібліотекарі, а книги про здоровий спосіб життя принесли малюкам?

    ВідповістиВидалити

Додайте ваше ім'я та вік