понеділок, 10 листопада 2014 р.

У вихідний – до бібліотеки

Багато цікавої та корисної інформації можна знайти у журналах, які «живуть» у відділі естетичного виховання Херсонської обласної бібліотеки для дітей імені Дніпрової Чайки. Ось і цього недільного дня наші постійні читачі знайомилися з журнальними цікавинками.


З журналом «Эскиз» діти подорожували казковими дорогами Уолта Діснея, якому, до речі, виповнилося вже 113 років! А потім учасники пройшли мульті-тест на знання казкових персонажів з творів У.Діснея. Великий мультиплікатор випустив у світ більше 600 (!) фільмів.


Журнал видається з 2000 року. Сприяє естетичному розвитку. На його сторінках можна познайомитися з архітектурою міст, великими музеями світу, живописом, скульптурою, народними ремеслами, з кіно, театром, комп’ютерною графікою, творчістю юних читачів.












А з головною героїнею журналу «Barbie™» діти склали свій розклад на день, і при цьому вияснили як треба одягатися в залежності від ситуації, наприклад, коли йдеш до школи, а чи на тренування, як доглядати за волоссям та обличчям, пройшли підводним лабіринтом та врятували підводний світ. Барбі розповіла, як можна виготовити гарну коробку для олівців.

Журнал «Barbie(tm)» —  для дівчаток, які хочуть бути схожими на красуню та розумницю Барбі! На сторінках журналу є історії про Барбі та її подруг, мода, розмальовки, поробки, загадки, головоломки.













Вихованці школи–інтернату ім. Т.Шевченка, які відвідують гурток «Ручні дива», що працює у обласній дитячій книгозбірні, цього вихідного дня створили маленьке чудо своїми руками – це їжачкова сім’я. Злагоджена дружна колективна робота дітей стала запорукою гарного настрою.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік