20 листопада 2014

Гості з району

Сьогодні погода трохи похмура, але це зовсім не завадило нашим гостям завітати до Херсонської ОБД імені Дніпрової Чайки!

20 листопада 2014 р. учні із села Станіслав Білозерського району мали змогу ознайомитись з унікальною бібліотекою сьогодення. Старшокласники залишилися у захваті від побаченого, адже наша бібліотека мала для них безліч приємних сюрпризів! 

Впродовж екскурсії, учні дізналися, де зберігаються книжки, газети та журнали на різних мовах світу, як можна  отримати будь-яку інформацію, в якому відділі можна скористатися планшетами, електронними книгами та комп’ютерами.



У медіа-центрі наші допитливі гості переглянули фільми в форматі 3D, в читальній залі дізналися про сучасні інноваційні проекти, а ще їм забажалося стати членами деяких з наших клубів. І це - лише невеличка частина з того, що пропонує сьогодні сучасна книгочитальня! 

А вже після захоплюючої екскурсії діти взяли участь у інтерактивному заході в форматі відео-репортажу до 120-річчя від дня народження Олександра Довженка. 



Бібліотекарі завжди ради вітати учнів, які приїжджають до нас з Херсонської області, адже двері нашої бібліотеки відкриті для кожного! Будемо з нетерпінням чекати на нову зустріч!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік