04 лютого 2015

Бібліотечний бенефіс Олени Галл-Савальської!

Ні для кого вже не секрет, що сучасна бібліотека, а тим паче Херсонська обласна бібліотека для дітей ім. Дніпрової Чайки, не лише місце, де видають книги. Це також інформаційно-культурний центр, завітавши до якого ніхто не залишиться байдужим, адже саме тут ви можете зустріти відомих людей нашого міста, зокрема, письменників, художників, депутатів, музикантів і, навіть, акторів.

Так трапилося і 4 лютого, бо на захід сектору періодичних видань завітала народна артистка України, улюблена акторка обласного академічного музично-драматичного театру ім. М.Куліша – Олена Галл-Савальська. Пані Олена із задоволенням поспілкувалася з учнями ЗОШ № 44 та 48  поділилася з ними своєю історією успіху. Діти дізналися, що з дитинства Олена Ігорівна займалися музикою, її єдиним хобі була гра на фортепіано, на яку вона витрачала по 4 години на день. З самого дитинства мати вчила Олену бути чесною, порядною людиною, тому в житті цей девіз є її основним кредо.




За професією пані Олена - концертмейстером. Довгий час вона працювала у драматичному театрі в оркестровій ямі і, можливо, так було б і зараз, якби раптово не захворіла акторка та її терміново не треба було замінити. Ось так доля змінила її професійне життя. Також пані Олена розповідала про те, як рано навчилася бути самостійною та закликала дітей до саморозвитку, занять музикою та читання.





Під час зустрічі не обійшлося без невеличкого майстер-класу з акторської майстерності від Олени Галл-Савальської. Разом з дітьми пані Олена розіграла казку "Колобок", де феєрично виконала роль онучки! У ході бесіди Олена Ігорівна майстерно знайшла спільну мову з дітьми, які просто закидали її питаннями, адже вона не тільки талановита акторка, але й по-справжньому хороша людина.




А наостанок, звичайно, зробили фото на згадку на побажали пані Олені ще багато нових ролей!
 
Про захід - на сайті ОДА.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік