06 лютого 2015

«Чи знаєш ти свої права?...»

Саме таку назву мав правовий аукціон, на який завітали сьогодні учні 9-х класів гімназії №6 до Херсонської обласної бібліотеки для дітей ім. Дніпрової Чайки. Для участі в інтелектуально-правовому змаганні учасники були об'єднані у команди - "Феміда" та "Юстиція". Тож старшокласники не тільки змогли продемонструвати свої знання, а ще й заробили умовні гроші – ВІПи - "валюту інтелектуальну правову".




Нараховували їм гроші члени журі – справедливі, всезнаючі та непідкупні: головний спеціаліст Суворовського районного управління юстиції Пуняк Вікторія Романівна та головний бібліотекар читальної зали Чернієнко Юлія Миколаївна.





Учасники об’єднались у дві команди і пройшли всі випробування

1.«Термінологічний кросворд»,

2. конкурс «Ювілейний»

3. конкурс «Трудові права в Україні»

4. «Ситуації»

5. «Правові ребуси»

Перед кожним конкурсом спеціаліст районного управління юстиції надавала коментарі щодо трудових прав в Україні, злочинності серед неповнолітніх та розповіла про найпоширеніші злочини серед підлітків.

Перемогу цього разу здобула команда «ФЕМІДА» з рахунком 38:36.




Свій захід головний бібліотекар відділу обслуговування учнів 5-9 класів Сломчинська Вікторія підготувала для участі у обласному конкурсі на кращий правовий захід «Світ дитинства, захищений правом». 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Додайте ваше ім'я та вік